top of page

Štědrovečerní sbírka

5. 1. 2024

Vážení dárci a přátelé, s velkou radostí bychom Vám chtěli vyjádřit naši upřímnou vděčnost za Vaši štědrost a laskavost při letošní štědrovečerní sbírce. Vaše příspěvky a podpora nám dodaly nejen finanční prostředky, ale také nesmírnou dávku naděje a radosti.

K dnešnímu dni se již 111 dárců spojilo ve prospěch osamělých seniorů a lidí v nouzi, aby jim přinesli světlo a teplé chvíle během štědrovečerní večeře. Vaše obětavost a velkorysost pro nás znamenají hluboké spojení s lidmi, kteří jsou ochotni pomoci těm, kteří to potřebují. Představte si prosím radost a vděk těch, kteří díky Vaší podpoře mohli usednout k štědrovečerní večeři a opět na chvíli prožít kouzlo tohoto okamžiku. Vaše laskavost jim přinesla nejen jídlo, ale i pocit sounáležitosti a lásky, který je pro všechny z nás nesmírně důležitý.


V tento sváteční čas bychom Vám rádi poslali vděčné myšlenky a přání. Vaše dobrota a ochota nám ukazují, že i v hektickém světě existuje mnoho srdcí plných soucitu a lásky. Děkujeme Vám za to, že jste s námi sdíleli krásu štědrovečerního období a přispěli k vytvoření nezapomenutelného okamžiku pro ty, kteří jsou v nouzi.


S touto hlubokou vděčností a poděkováním Vám posíláme nejlepší přání do nového roku. Mějte krásné svátky!

S láskou a vděčností,

Monika, Agora 7


Poděkování našim podporovatelům z řad
restaurací a cukráren

Milí přátelé a podporovatelé, rádi bychom vyjádřili hluboký dík všem restauracím a cukrárnám: Naše toustárna, U nás, Olive food, Phill's corner a Erhartova cukrárna, kteří naše akce, setkání a intervize podporovaly. Vaše laskavost a štědrost pomohly vytvořit nezapomenutelné chvíle pro děti i dospělé dobrovolníky, kteří svým nasazením a energií pomáhají vracet tuto laskavost mezi nás všechny. Nejen že jste nás obdarovali výbornými pochoutkami a lahodnými pokrmy, ale mnozí z vás darovali suroviny pro pečení, což umožnilo dětem tvořit s láskou a radostí dobroty, které přinášely seniorům na jejich společná setkání plné chutí a vůní.

 

bottom of page