top of page

Pomáhej pohybem

7. 2. 2024

Drazí příznivci nadačního fondu Agora 7, s radostí vám přinášíme další várku novinek a úspěchů, kterých jsme společně dosáhli díky vaší podpoře. Na našich sociálních sítích, konkrétně na FCBK a IG, uvidíte fotky a videa z našich akcí i poslední poptávky po dobrovolnících.

Mnohokrát vám všem děkujeme za vaši cennou podporu se sbíráním bodů v aplikaci ČEZ “Pomáhej pohybem”. Vaše angažovanost, entuziasmus a připravenost pomoci, jsou pro nás nepostradatelné! O tomto víkendu se podařilo nasbírat celých 196 669 bodů, které teď ČEZ přemění na peníze, které poslouží k nákupu výtvarného materiálu pro setkání dětí se seniory, pro pořádání speciálních workshopů pro starší děti, na surovin ypro výrobu dobrot, které děti pečou pro seniory ze Sedmičky, a konečně i na malé odměny pro naše koordinátorky. Tyto odměny jsou za jejich neocenitelný přínos  a každodenní nasazení při zajišťování dobrovolnického programu dětí. Sledujte nás dále, protože “Děláme velké věci, na které stačíme”.



Dětský dobrovolnický program

Úspěch na diskotéce s Bárou Ladrovou: Dne 12. ledna jsme společně pro dobrovolníky z řad dětí ze ZŠ TGM zorganizovali úžasnou diskotéku, kde nechyběla hudba, tanec a spousta radosti. Velké poděkování patří Báře Ladrové a jejímu týmu, kteří s dětmi tancovali a zpívali, přinášejíc dětem nezapomenutelné chvíle. V této radostné atmosféře jsme díky Pizzerie Osadní a Minimarket nezapomněli ani na dobrou pizzu a lízátka. Děti si hrdě odnášely domů certifikáty s krásným lvem za svoji skvělou práci, děkujeme společnosti Canon CZ za jejich tisk.


A teď další skvělá zpráva:

Neleníme a jdeme stále vpřed! Od února rozšiřujeme náš dětský dobrovolnický program o prostor Národního technického muzea na Letné. Děti zde dvakrát týdně budou návštěvníkům pomáhat pochopit, jak funguje parní stroj. Víte jak? Nevíte? Přijďte se podívat, zeptat a nachytřit!

bottom of page