top of page

Sbírka

9. 10. 2023

Hledáme 80 pravidelných dárců, kteří každý měsíc přispějí částkou 250 Kč na balíčky s ovocem pro seniory.

V nadačním fondu, Agora 7 se snažíme mít pozitivní vliv na naši komunitu, zejména na naše seniory, kteří se mohou potýkat s různými obtížemi, včetně omezeného přístupu k vyvážené stravě. Správná výživa je klíčová pro jejich pohodu a celkové zdraví. Proto již řadu let poskytujeme každý měsíc balíčky čerstvého ovoce pro seniory s nízkými příjmy v naší komunitě. Tyto balíčky nejen přispívají k jejich fyzickému zdraví, ale také zlepšují jejich náladu díky lahodnému a výživnému ovoci.



Abychom tento program mohli úspěšně realizovat, hledáme jednotlivce a organizace, kteří jsou ochotni podpořit tuto snahu. Vaše štědrost může zásadně přispět ke zlepšení života seniorů. Zde je jak můžete pomoci:

 


Finanční dar: Vaše finanční podpora nám umožní nakupovat čerstvé ovoce ve velkém množství a vytvářet balíčky k distribuci. I malý příspěvek může mít velký dopad na životy seniorů.

Šíření zprávy: Sdílením informací o našem programu ve vaší síti nám pomůžete oslovit širší okruh lidí a potencionálně získat další zdroje.



Celkové měsíční náklady jsou 20 000 Kč. Hledáme 80 pravidelných dárců, kteří každý měsíc přispějí částkou 250 Kč na „Zdravé jídlo“ pro seniory.


Pomáhejte s námi.



bottom of page