top of page

Sousedský průvodce Prahou 7

28. 11. 2023

Milí dobrovolníci, dárci a přátelé, 
 
stojíme na konci roku 2023, který byl pro Agoru 7 v mnoha ohledech přelomový, zarámovaný dvěma velkými událostmi: na jeho začátku byla oficiálně zahájena činnost Dobrovolnického centra Agora 7.

Na konci roku díky skvělé práci Vojty Rybáře a mnohých z Vás vznikl Sousedský průvodce Prahou 7: Nejen bydlet, ale i žít. 





Mezitím jsme v průběhu roku uspořádali řadu besed pro neformální dobrovolníky, workshopů pro dobrovolníky a profesionály v pomáhajících profesích, pečujeme o zhruba 20 pravidelných dobrovolníků a dobrovolnic, skvělých lidí s nadšením a neutuchající energií. Budeme moc rádi, když jejich počet bude i nadále růst. 



Agora 7 a ZŠ TGM Ortenovo náměstí

Díky spolupráci Agory 7 a ZŠ TGM Ortenovo náměstí již dobrovolničí více jak stovka dětí pravidelně jednou týdně! Velmi si ceníme všech organizací z Prahy 7, které se s chutí s námi do dobrovolničení pouštějí a hlavně hledají cesty, jak tuto aktivitu umožnit, rozšířit a rozvíjet. Spolupráce s místními aktéry významně zvyšuje dopad veškerého našeho úsilí, jsme za ni moc vděční.


Děkujeme Vám všem, že jste v tom byli s námi a pomáhali  jste nám budovat a rozvíjet dobrovolnickou komunitu na Praze 7. Do roku 2024 Vám přejeme především, ať v něm nejste sami a máte kolem sebe vždy někoho, s kým můžete sdílet radost a řešit starosti. Budeme moc rádi, když i my v roce 2024 zůstaneme součástí okruhu Vašich blízkých!


Za Dobrovolnické centrum Agora 7

Markéta Dlouhá

bottom of page